z fabią nie miałem problemów. Ale może dlatego, ze tam przeglądy były co 15 tys. km
tu na razie, odpukać, między przeglądami to odgrzybiałem jedynie klime.
Przegląd (po 45 tys) w ASO w Białymstoku po zniżkach wyniósł mnie niecałe 300 zł. Miałem swój olej i filtr oleju. Dodatkowo wymienili mi filtr paliwa (materiał własny).
tyle ile się należało.
zawsze mówie, aby zrobili tyle ule trzeba abym pojeździł do następnego przeglądu.
ale mogło być może taniej.. właśnie doczytałem, że dla OCP jest zniżka w Carsedzie. Ja mam już 7%, ciekawe czy się to zsumuje :wink:
Przegląd (po 45 tys) w ASO w Białymstoku po zniżkach wyniósł mnie niecałe 300 zł. Miałem swój olej i filtr oleju. Dodatkowo wymienili mi filtr paliwa (materiał własny).
w takim razie pytam, za co te 300zl???
Przegląd okresowy (zmiana oleju), test VAS, wymiana filtra paliwa, wymiana płynu hamulcowego
Właśnie pierwszy raz po przeglądzie w ASO PolMot w Białymstoku chciałem skorzystać z mojego auta. CHCIAŁEM, ale nie mogę go odpalić, a pod autem mam kałużę paliwa...KUR...A brak słów....na przeglądzie był wymieniany filtr paliwa...
Czekam teraz na lawetę z tej ich moblinej gwarancji, czy jak tam to się zwie...
No chyba już mam dosyć tej całej SzKODY...po każdym przeglądzie jest coś nie tak - wcześniej musiałem jeździć opuszczać olej
Właśnie pierwszy raz po przeglądzie w ASO PolMot w Białymstoku chciałem skorzystać z mojego auta. CHCIAŁEM, ale nie mogę go odpalić, a pod autem mam kałużę paliwa...KUR...A brak słów....na przeglądzie był wymieniany filtr paliwa...
Czekam teraz na lawetę z tej ich moblinej gwarancji, czy jak tam to się zwie...
No chyba już mam dosyć tej całej SzKODY...po każdym przeglądzie jest coś nie tak - wcześniej musiałem jeździć opuszczać olej
no to przykra sprawa, wspolczuje, na pocieszenie powiem Ci, ze ja "im" podziekowalem przy 60 tys. km, bo nie wytrzymalem nerwowo, a nie chcialem byc jeszcze bardziej dosadny i niemily
I to jest główny powód dla którego NWS - Nigdy Więcej Skody.
Swoją drogą to chyba sobie taką ramkę zamówię do tablicy rejestracyjnej
Był: VWCaddy 1,9 TDI, Superb 2,0 TDI, Ceed 1,6 CRDI, OII 1,4 TSI, Astry: G - 1,6 8V, H - 1,7 CDTI, Skoda 105, Maluch.
Jest jeszcze Fabia II CGGB, ale tu nie ma o czym pisać.
...na pocieszenie powiem Ci, ze ja "im" podziekowalem przy 60 tys. km, bo nie wytrzymalem nerwowo, a nie chcialem byc jeszcze bardziej dosadny i niemily...
Jak już się licytujemy to napiszę że ja im podziękowałem już na wstępie - nie widzieli mnie na przeglądzie auta ANI RAZU ( za wyjątkiem tego przejrzenia instalacji LPG po 1000 km - po tym co wtedy "pokazali" zrezygnowałem z ich usług...). W ostatnią sobotę znalazłem ostatnią (?) pamiątkę po panach instalatorach LPG - uszkodzony przewód (koszt 100 zł) dostarczający powietrze do wtórnej pompy powietrza (zamaskowany plastikową osłoną nakładaną na silnik). I pomyśleć że w zasadzie jeździłem prawie 3 lata bez filtra powietrza... ASO Skody (w Łodzi) to po prostu koszmar... a podejrzewam że w innych miastach jest podobnie...
Pozdrawiam,
Jaroslav92525
----------------------- VAG ECONOMY czyli Skoda 1.6 MPI z LPG :-)
nie widzieli mnie na przeglądzie auta ANI RAZU ( za wyjątkiem tego przejrzenia instalacji LPG po 1000 km - po tym co wtedy "pokazali" zrezygnowałem z ich usług
jest tu paru takich, którzy rzeczywiście nigdy nie byli
nawet na przeglądzie po 1000km
saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
panowie troche się podalcze pod temat. co prawda nei tsi ale mpi. ojciec ma toura 1.4 mpi i chcemy zrobić przeglad po 5 tys / rok
no i dzwonie do 2 aso jakie mamy w Białymstoku i panowie mi mówią że koszt to 330 zł za ich filtry i wymiane olej wiozę swój. czy aby to troche nie za dużo? ile płaciliscie za taka usługę ? robił ktoś ostatnio w 1.4 mpi taki przeglad?
sory za off top ale nie chce zakaldać kolejnego tematu i robić syfu na forum
z góry dzieki za odpowiedzi
BYŁA o1 rs
BYŁA o2 1.6
JEST S2 kombi Platinum 2.0 tdi 170 KM DSG
Komentarz